Er was eens...

Een klein meisje die met kerst haar eerste speelgoedkassa kreeg. Ze kon urenlang winkeltje spelen en haar droom was om later een eigen winkel te hebben.

Veel later...

Na de geboorte van ons dochtertje zat ik thuis en dacht dikwijls na over mijn kinderdroom. Als mama weet ik hoe moeilijk het is om werk en gezin te combineren. Meestal heb je geen tijd meer om te gaan winkelen. Op een zondag in je pyjama vanuit de zetel kunnen winkelen, vind ik een luxe.

Het idee...

Met kinderen heb je zoveel speelgoed en allerlei kleine spulletjes in huis. Opbergdozen heb je nooit genoeg. Zo ontstond het idee om een webshop te openen met allerlei hippe en originele opbergers en de eerste webshop met de naam Dozen Boetiek werd geboren.

Uit de hand gelopen...

Na enkele maanden ben ik zoveel andere unieke producten tegengekomen die ik heel graag wou toevoegen aan 'mijn winkeltje'. Zo kwamen er verschillende kinderkameraccessoires bij, waardoor de naam Dozen Boetiek niet meer bij het aanbod paste.

Kids Boetiek...

In december 2015 hebben wij de naam veranderd naar Kids Boetiek.

Ons aanbod...

Het leukste is dat wij bekende merken combineren met merken die niet zo bekend zijn en daardoor uniek zijn. Wij hebben een passie voor eerlijke, handgemaakte producten met een mooi design. Zo hebben wij al verschillende merken als eerste webshop naar België en Nederland gehaald en kan je ze enkel bij ons verkrijgen.

Een stapje verder...

Onze droom was om zelf een product onder de naam Kids Boetiek uit te brengen. Het idee speelde al een tijdje in ons hoofd, maar dromen moet je toch verwezenlijken? In maart 2016 hebben wij eigen regenboogkoffertjes uitgebracht. Deze zijn als snel razend populair geworden. Ondertussen zijn er al heel wat producten bijgekomen. Deze kan je in onze webshop terug vinden, maar ook in verschillende shops in Europa, USA, Australië en Azië. Wij werken ook steeds aan nieuwe producten die wij onder het merk Kids Boetiek uitbrengen.

Het team...

Samen met mijn partner en ons dochtertje vormen wij een perfect team. Zelf zorg ik voor aankoop van producten, communicatie met de klanten, het versturen van de pakketjes en realisatie van onze collectie koffertjes. Mijn partner zorgt voor de uitstraling van de webshop en springt tijdens drukke periodes in. Ons dochtertje geeft ook graag haar mening tijdens de aankoop van nieuwe producten en ze helpt ook graag bij het maken van de pakketjes.

Onze service...

Wij zijn elke dag 7/7 tot 22h bereikbaar via mail en chat. Wij streven er naar om zo snel mogelijk te antwoorden. Persoonlijke aanpak is voor ons super belangrijk. Wij verkopen enkel producten die kwalitatief en origineel zijn. Alle pakketjes worden binnen 24u verzonden. Wij zijn aangesloten bij Webwinkelkeur wat onze klanten extra vertrouwen en zekerheid geeft, bij ons shop je veilig!

Ons doel...

Op zoek blijven gaan naar unieke en verrassende producten die ons blij maken en die ook jou kunnen inspireren. Tevreden klanten en blije gezichtjes van kinderen, daar doen wij het voor!

Wij wensen je veel shopplezier en indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel niet om ons te contacteren!

info@kidsboetiek.com

Veel liefs,

Lucie & team

 

 

© 2015 - 2018 Kids Boetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel