Wat allemaal als een online winkel begon met leuke merkjes in decoratie voor de kinderkamer is nu een creatief familiebedrijf met enkel nog eigen Kids Boetiek producten! 

In februari 2016 hebben wij onze eerste twee regenboogkoffertjes ontworpen. In maart 2016 zijn ze op de markt gekomen en waren al snel populair geworden en niet enkel in Europa, maar ook in USA, Australië en Azië. Tot vandaag behoren de regenboogkoffertjes tot ons best verkocht product en zie je ze overal op Instagram terug komen.

Snel volgden er nieuwe koffertjes, maar het bleef niet enkel bij koffertjes. Er kwamen vrolijke kussentjes bij, vloerkleden en ook speelgoed. Zo breid onze collectie elk jaar uit, wij werken steeds aan nieuwe ideeën.

Bij ons wordt alles met liefde gedaan. Het belangrijkste voor ons is dat al onze producten handgemaakt worden in Europa. Enkel zo kunnen wij de beste kwaliteit bieden. Wij werken met de beste fabrikanten en kleine familiebedrijfjes die baseren op jarenlange tradities.

Onze producten worden ook in andere winkels en online shops overal ter wereld verkocht. Ons doel is om verder te blijven werken aan nieuwe producten en steeds de beste kwaliteit bieden. Tevreden klanten en blije gezichtjes van kinderen, daar doen wij het voor! 

Leuk om te weten: Ons rood regenboogkoffertje werd bekroond met een bronzen junior design award 2018 in de categorie 'best travel product for children'. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur ons zeker een mailtje naar info@kidsboetiek.com  Wij streven er steeds naar om binnen 24u te antwoorden.

Veel liefs,

Kids Boetiek team

 

 

© 2015 - 2019 Kids Boetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel