Bent u niet tevreden met uw bestelling of heeft u een andere verwachting? Dan is retourneren is geen enkel probleem!

Als consument heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na de datum van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Kids Boetiek zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Kids Boetiek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is of mits een bewijs van retour zending.

Hoe een artikel retourneren?

  1. Stuur een mail naar info@kidsboetiek.com met de vermelding van uw naam, ordernummer van de bestelling, de reden van de retourzending en de bankrekening (IBAN nummer en op naam van) waar wij het geld op kunnen terug storten. Of vul het formulier voor herroeping in. 
  2. Stuur het artikel of artikelen naar:  Kids Boetiek, Tongerlostraat 45, 2260 Westerlo, België   (U kan dezelfde doos gebruiken als waarin u de bestelling ontvangen heeft, maar verwijder uw eigen adres!)           

 

 Download hier het PDF-document voor herroeping.

 

 

 

 

© 2015 - 2018 Kids Boetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel